ΕΛΑΣ Άρτας:Ημερίδα με θέμα "Η Βία κατά των γυναικών"


«Η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας πραγματοποίησε την 27 Νοεμβρίου 2018 με απόλυτη επιτυχία και σε μια κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, ημερίδα με τίτλο «Σπάσε τη σιωπή» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Αποτόρη και τον Γεν. Γραμματέα Σωτήρη Σγώρα και αναφέρει τα εξής: 



«Τρεις ήταν οι θεματικές ενότητες της ημερίδας που ανέπτυξαν κατά σειρά οι:-Σακαγιάννη Μαριάνθη, Υπαστυνόμος Α’ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας με θέμα «Η Βία κατά των γυναικών» -Σιώζιος Γεώργιος, Ιατροδικαστής Γ.Ν. Άρτας με θέμα «Η γνώση είναι ασπίδα» και -Κούτρας Βασίλης, Καθηγητής Αγωγής Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα «Η Γυναίκα ως θύμα Βίας: τα χαρακτηριστικά του δράστη θύματος και η μεταξύ τους σχέση».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στύλιος Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Ψαθάς Βασίλειος, ο Γενικός Περιφερειακός Aστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Σκούμας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχος κ. Φώτιος Ντζιμάνης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αρταίων κ. Κοτσαρίνης Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λώλος Ανδρέας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Άρτας κ. Παπαδημητρίου Ντίνος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας κ. Χαρμπής Ευάγγελος καθώς και εκπρόσωποι φορέων και ενώσεων.

Η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για τρίτη συνεχή χρονιά, ανέλαβε να αναδείξει το μείζον θέμα του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών και να τονίσει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελληνική Αστυνομία στην καταπολέμησή του.

Το μήνυμα που εστάλη προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν το εξής: Λύσε τη σιωπή σου, είμαστε δίπλα σου, Έχεις τη δύναμη, πες ΟΧΙ στη βία».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης