Και τα αποχιονιστικά της Περιφέρειας πλήρωσαν διόδια !!


Η Κυριακή ήταν μια δύσκολη μέρα. Ειδικά για όσους ταξίδευαν από την Θεσσαλία και την Μακεδονία προς την Ήπειρο. 

Αφενός ο δρόμος από τα Τρίκαλα είχε κλείσει για μερικές ώρες, αφετέρου στην Εγνατία Οδός στο τμήμα των Γρεβενών δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα με τις ουρές να σχηματίζουν χιλιόμετρα και τα αυτοκίνητα να είναι καθηλωμένα. 



Κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει πειστική απάντηση για τους λόγους που προκάλεσαν τα προβλήματα αυτά... Οι γνωρίζοντες πάντως σημειώνουν με νόημα ότι το χιόνι έπιασε στον ύπνο τον μηχανισμό στις περιοχές αυτές...

Βέβαια μέρος ευθύνης έχουν και οι οδηγοί, οι οποίοι αποφάσισαν να ταξιδέψουν εν μέσω χιονόπτωσης χωρίς να έχουν κατάλληλα λάστιχα και βέβαια αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από αργά το μεσημέρι της Κυριακής χρειάστηκε να επιχειρήσουν αποχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου τόσο στον δρόμο προς τα Τρίκαλα όσο και στην Εγνατία Οδό ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να απεγκλωβιστούν οχήματα, οδηγοί και επιβάτες.

Πιο είναι το εντυπωσιακό; Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου που κινήθηκαν για τον αποχιονισμό πλήρωσαν διόδια!!! Και μάλιστα δύο φορές! Στο Δροσοχώρι και στο Μαλακάσι!

Συνολικά το... δρομολόγιο κόστισε 16 ευρώ και 60 λεπτά για κάθε κάθε μηχάνημα και κάθε δρομολόγιο! Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, όμως δυστυχώς είναι αληθινό!

 www.epiruspost.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης