ΚΙΝΑΛ Άρτας: Δύο οι υποψήφιοι για τον Δήμο Αρταίων


Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στα Γραφεία του Κινήματος Αλλαγής Άρτας πραγματοποιήθηκε το 1ο στάδιο της πολιτικής διαδικασίας επιλογής υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, παρουσία του εκπροσώπου της Eπιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργου Τσούμα. 




 .
Αρχικά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του εκπροσώπου της επιτροπής και του Γραμματέα της Ν.Ε. κ. Σερέτη Αλέξανδρου με καθέναν από τους δύο υποψηφίους, κ. Καραγιώργο Πάνο και κ. Παπαλέξη Γιάννη. 

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και οι δύο υποψήφιοι δήλωσαν ρητά ότι θα αποδεχθούν τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων και θα στηρίξουν τον συνυποψήφιό τους εάν επιλεγεί τελικά.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Τοπική Οργάνωση Άρτας τα μέλη των οποίων εξέφρασαν τις απόψεις τους πάνω στο ζήτημα και συζήτησαν με τον εκπρόσωπο της επιτροπής.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί το 2ο στάδιο με την Διευρημένη Δημοτική Σύσκεψη στην οποία και θα διαμορφωθεί η τελική εισήγηση που θα υποβληθεί στην αρμόδια Eπιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Άρτας, Αλέξανδρος Σερέτης 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης