Λειτουργία Τράπεζας τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» από την Ι.Μ. Άρτης


Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης λειτουργεί την Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 



Με απλό και αθόρυβο τρόπο, η Τοπική Εκκλησία ασκεί την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντες και δοκιμαζομένους αδελφούς μας, με τα Ιδρύματα, τα Φιλόπτωχα Ταμεία της αγάπης, με την κοινή προσπάθεια των Κληρικών και των πιστών.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, απαιτείται πιο εντατική και συντονισμένη προσπάθεια, για να βοηθηθούν περισσότεροι συνάνθρωποι μας. Από το κάλεσμα αυτό, της Τοπικής Εκκλησίας μας, δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς.

Όλοι μπορούμε, να συμβάλουμε στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι, γάλα) και ειδών καθαριότητας, που θα γίνει από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, επί της οδού Σκουφά 91-93 (ώρες καταστημάτων) και στην Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», επί της οδού Στρατηγού Κατσιμήτρου 4 στην περιοχή Τρίγωνο (ώρες 9:30 μὲ 12:00 μ.).

Επίσης, όποιος διευκολύνεται, μπορεί να παραδώσει την προσφορά του στον Εφημέριο της Ενορίας του.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης