Δεν αλλάζει χρήση το στρατόπεδο ΒΕΡΣΗ


Κλείνει μεν για αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα, δηλαδή ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων, αλλά παραμένει στο στρατό και άμεσα θα γίνει γνωστό πως και με ποιο τρόπο θα αξιοποιηθεί για τις στρατιωτικές ανάγκες, το Στρατόπεδο ΒΕΡΣΗ της Άρτας. 



Αυτό δηλώνει η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, στην εφημερίδα «ΗΧΩ της ΑΡΤΑΣ», μετά από επικοινωνία που υπήρξε σχετικά με το μέλλον του ΚΕΝ.

Αφορμή για την επικοινωνία αποτέλεσαν οι έντονες διαδόσεις πως πρόκειται να μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, πράγμα που δεν ισχύει, αφού το ΚΕΝ, θα χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον για στρατιωτικές ανάγκες και υπηρεσίες που αναμένονται να εξειδικευτούν άμεσα.

Όλες αυτές οι φήμες και οι υποθέσεις δεν έχουν καμία βάση, σημείωσε η κα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως το ΚΕΝ, δεν αλλάζει χρήση.

Μάλιστα σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αρταίων, η οποία ζητούσε να μην κλείσει και να συνεχίσει την λειτουργία του.

Δεν ευσταθούν όσα λέγονται για οριστικό κλείσιμο του ΚΕΝ, υπάρχει Κυβερνητικό σχέδιο για το μέλλον του Στρατοπέδου, και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία στην κοινωνία της Άρτας, ειδικά σε όσα διακινούνται σχετικά με την μετατροπή του σε οτιδήποτε άλλο, διαβεβαίωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

 www.ixotisartas.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης