Πλημμύρισε η Πρέβεζα στη Λευκή νύχτα


Μία νύχτα γεμάτη αρώματα, μουσικές και πολλές εκπλήξεις. Η Πρέβεζα πλημμύρισε από κόσμο, δείχνοντας ότι η «Λευκή Νύχτα» ήρθε για να μείνει!

Την διοργάνωση ανέλαβαν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία επιτυχία ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας και ο Σύλλογος Καφεπολών και Εστιατόρων Πρέβεζας υπό την Αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας.



Οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με μουσικές και χορούς σε διάφορα σημεία του Ιστορικού Κέντρου αλλά και να κάνουν συμφέρουσες αγορές από τα καταστήματα της πόλης με τις προσφορές να αγγίζουν ακόμη και το 70%.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κάτοικοι και επισκέπτες μεταξύ άλλων διασκέδασαν με υπέροχες μουσικές από τους Monsieur Minimal - Electronic live project , Κώστα - Ορφέα Γενιά, Πάνο Ντάλλα, ενώ το χρώμα της παράδοσης με χορούς από όλη την Ελλάδα έδωσαν 5 χορευτικά συγκροτήματα, από την Σέριφο, την Νάουσα, την Θεσσαλονίκη και την Πρέβεζα.

Από την γιορτή δεν έλειψαν τα κεράσματα και οι εκπλήξεις, ενώ ξεχωριστά ήταν και τα πάρτι σε καταστήματα της πόλης όπου το κέφι και η χαρά "χτύπησε" κόκκινο.


-Πηγή πληροφοριών και φωτό: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
-epiruspost.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης