«Κάηκε η Ελλάδα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας»


- Η ανάρτηση της Πρωτοψάλτη για την τραγωδία στην Αττική 

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Αττική που βιώνει η χώρα από το μεσημέρι της Δευτέρας. Η πύρινη λαίλαπα άφησε πίσω της τουλάχιστον 50 νεκρούς, 172 τραυματίες και έκανε στάχτη ολόκληρες περιουσίες.



Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θέλησε να εκφράσει δημόσια την οργή της αλλά και τον πόνο της για τους πληγέντες από τις φωτιές.

Ολόκληρη η ανάρτησή της στο Instagram:

«Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι σε μια νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η Ελλάδα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν) Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο…(θα τις ξεχάσουμε). Σημασία έχει να αλλάξουμε Εμείς -ξέρετε… τα τσιγάρα ,τα BBQ, οι οξυγονοκολλήσεις ,τα χόρτα που αφήνουμε.

Όλα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτοπυρπολείται σε απανθρακωθήκατε το μυαλό μας και η ηθική. Αυτή την ευλογημένη χώρα την αφήσαμε απροστάτευτη από όλους … κατοίκους και ξένους .Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων – υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν όλα SOS παραμένουν «ανύπαρκτα» .

Η όμορφη Ελλάδα ,όμορφα καίγεται και πνίγεται… Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θέλουμε που να μιλούν …Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος τον δημιουργούμε μόνοι μας. Χώρα μου αγαπημένη , συνάνθρωποι μου συγνώμη …συλλυπητήρια . Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει.

 newsbeast.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ