Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από Δήμο, Επιμελητήριο και Εμπορικό Σύλλογο


Ο Δήμος Αρταίων έχοντας υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης καλεί όλους τους συμπολίτες μας, τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία της Άρτας να βοηθήσουν όσους επλήγησαν από τη λαίλαπα των πυρκαγιών στην Αττική. 



Από χθες Τετάρτη συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα:
> Φάρμακα (αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα)
> Γάζες, betadine, fucidin, αλοιφές για εγκαύματα
> Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας
> Παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, κ.α.
> Τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας (φρυγανιές, μπισκότα, κονσέρβες, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, εμφιαλωμένα νερά, γάλα σε σκόνη κ.α)

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται έως και μεθαύριο Παρασκευή 27 Ιουλίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, στην οδό Αράχθου, κατά τις πρωινές ώρες από 8:00 έως 14:00 και κατά τις απογευματινές από 17:00 έως τις 20:00 (τηλέφωνο επικοινωνίας 2681024897).

Στη συνέχεια, η μεταφορά των ειδών που θα συγκεντρωθούν θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του Δήμου Αρταίων στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Το Επιμελητήριο Άρτας και ο Εμπορικός Σύλλογος

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας και ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, για τις τραγικές συνέπειες των φονικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Αττική και καλούν τα μέλη τους αλλά και όλο τον Αρτινό λαό να επιδείξουν όλοι μαζί πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς για την ανακούφιση των πληγέντων.

Για αυτό το λόγο συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης από Παρασκευή 27 Ιουλίου από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου.)

Συγκεντρώνουμε:
• Εμφιαλωμένο νερό. • Τρόφιμα (προϊόντα που συντηρούνται εκτός ψυγείου: κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κλπ.) • Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.)







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ