Τρίκαλα:Τρόμος με την εμφάνιση μεγάλης αράχνης - σκορπιού


Δεν πρόλαβε να μπει στο σπίτι η τρομακτική αράχνη-σκορπιός ή αλλιώς camel spider και ο πατέρας Δημήτρης Παπαβασιλείου αντέδρασε άμεσα γιατί φοβήθηκε μη τσιμπήσει κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας που ζει στο Λογγάκι Τρικάλων.



Όλοι πανικοβλήθηκαν μόλις είδαν αυτό το παράξενο είδος που μοιάζει με αράχνη και σκορπιό. Ο ίδιος αναρωτιέται εάν αυτό το είδος αράχνης με τις μεγάλες δαγκάνες ευδοκιμεί εδώ στα μέρη μας ή είναι ξενόφερτο.

Πάντως αυτό το είδος αράχνης έκανε φέτος την εμφάνισή της σε μέρη της Πελοποννήσου, όπου έγινε αναφορά τσιμπημάτων που λόγω του ισχυρού δηλητηρίου νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία.

Στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα ο κ. Παπαβασιλείου αναφέρει τα εξής:

Μένουμε στο Λογγάκι, είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Πριν λίγο η μεγάλη μας κόρη φώναξε τρομαγμένη ότι βλέπει κάτι στην μπαλκονόπορτα.

Βγήκα και τη σκότωσα αμέσως γιατί φοβήθηκα μήπως μπει μέσα καθώς στο σπίτι υπάρχει νεογέννητο μωρό. Αμέσως έκανα λίγη έρευνα στο ιντερνέτ και ανακάλυψα ότι πρόκειται για την αράχνη-σκορπιό ή αλλιώς camel spider.

Αμέσως έκανα λίγη έρευνα στο ιντερνέτ και ανακάλυψα ότι πρόκειται για την αράχνη-σκορπιό ή αλλιώς camel spider.
Οι απόψεις για το αν είναι επικίνδυνες ή όχι διίστανται αλλά και μόνο από το μέγεθος των σαγονιών της σίγουρα θα είναι εξαιρετικά επώδυνο το δάγκωμα της ιδίως σε ένα μικρό παιδί.

Το πώς βρέθηκε αυτό το είδος την Ελλάδα παραμένει μυστήριο και πόσο μάλλον στην αυλή μας.

Πηγή: trikalaola.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ