ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ στην Άγναντα


Ενθουσιασμένο το συνεργείο εξωτερικών γυρισμάτων για την ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ της ΕΡΤ3 και αυτό τα λέει όλα για την επιτυχία. 



Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορευτές που πλαισίωσαν τα 4 χορευτικά(80 άτομα), που σε μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας όχι μόνο πειθαρχημένα απέδωσαν τους Τζουμερκιώτικους χορούς αλλά τους έζησαν έντονα και θεώρησαν τους εαυτούς τους τυχερούς που συμμετείχαν!!! 

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ: 1) Συλλόγου Αγνάντων, 2) Αδελφότητας Αθηνών, 3) Μερακλήδες Τζουμέρκων, 4) Μερακλήδες Άρτας. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά των θεατών( εκατοντάδες) που με προσήλωση και κατάνυξη παρακολουθούσε τους χορούς και ξεσπούσε σε αυθόρμητα χειροκροτήματα!!! 


Στο τέλος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μπήκαν όλοι στο χορό δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο θέαμα!! 

Η ορχήστρα του Παναγιώτη Αρφάνη ενισχυμένη με τον αγναντίτη Σπύρο Αλεύροντα, παρά τις δυσκολίες τα κατάφερε περίφημα!! 

Συγκινητική η προσφορά όλων των γυναικών του χωριού που ετοίμασαν παραδοσιακά φαγητά, πίτες και γλυκά(2 και 3 ταψιά έβγαιναν από το κάθε σπίτι) όχι μόνο παρουσίασαν στην εκπομπή αλλά πρόσφεραν σε όλους τους φιλοξενούμενους στον ειδυλλιακό χώρο της νεροτριβής, μετά το πέρας των γυρισμάτων!! 

Η επιτυχία οφείλεται ( και θα φανεί όταν παρουσιαστεί στην ΕΡΤ3) όχι μόνο σε όλους τους φορείς του χωριού που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο αλλά και σε όλους τους απλούς πολίτες που από την αρχή έδειξαν την καλή διάθεση και έτρεχαν να προσφέρουν σε ότι τους ζητούσαν!!! 

Με ανυπομονησία περιμένουν όλοι να τους δει όλη η ΕΛΛΑΔΑ!!!





 Βασιλης Γκαρτζωνης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ