Σκούπα Άρτας: Με απόλυτη επιτυχία το 1ο Vidra’s Trail


Το απόγευμα της Κυριακής της 15 Ιουλίου έκλεισε η αυλαία του 1ου Vidra’s Trail, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Σκούπα Άρτας. 





Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σκούπας “Η Αγία Μαρίνα” μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, τον Φορέα Διαχείρισης Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου και τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας διοργάνωσε με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό γεγονός στο Μονοπάτι της Βίδρας με σκοπό την ανάδειξη του μονοπατιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Οι 157 συμμετοχές δρομέων, οι άριστες εντυπώσεις των αθλητών και των συνοδών και η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών αποδεικνύουν ότι το Vidra’s Trail καταλαμβάνει πλέον τη δική του θέση στον χάρτη των ορεινών αγώνων δρόμου από την πρώτη κιόλας χρονιά διεξαγωγής.

Τα αρχικά αποτελέσματα των αγώνων έχουν ήδη ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσιαμπούλας με χρόνο 1:20΄:05΄΄ και πρώτη γυναίκα η Αρετή Αγγέλη με χρόνο 2:04΄:04΄΄.

Πιο συγκεκριμένα:
Γενική Ανδρών 1. Τσαμπούλας Γιάννης 2. Gobel Sylvain 3. Κλίτσης Νίκος
Γενική Γυναικών 1. Αγγέλη Αρετή 2. Τράντζα Χρύσα 3. Ζιώρη Κατερίνα Άνδρες ανώ των 40 1. Λεμονάκης Παναγιώτης 2. Μανίκης Δημήτρης 3. Χασκώνης Κώστας

Άνδρες κάτω των 40 1. Σούτζιος Σωκράτης 2. Πανάγος Φώτης 3. Καραγεώργος Γιάννης
 Γυναίκες άνω των 40 1. Αντύπα Τζένη 2. Τσουπρά Ναταλία 3. Τσικνιά Αμαλία
Γυναίκες κάτω των 40 1. Γιώτη Λαμπρινή 2. Κοτζαμουράτογλου Παρασκευή 3. Πανούτσου Πέπη

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.vidras-trail.gr Η οργανωτική επιτροπή του 1st Vidra’s Trail θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για την επιτυχή έκβαση του αγώνα στη συνεργασία και υποστήριξη, που παρείχαν οι παρακάτω:

 Το Αστυνομικό Τμήμα Πραμάντων και τo Τμήμα Τροχαίας Άρτας που με τις κυκλοφοριακές τους παρεμβάσεις διευκόλυναν τη διέλευση των αθλητών τόσο στην έναρξη όσο και στον τερματισμό του αγώνα.
 Για την υγειονομική κάλυψη των αθλητών το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Τμήμα Ιωαννίνων, το ΕΚΑΒ, καθώς την Ιατρό Παπαοδυσσέα Ιωάννα που βρίσκονταν σε επιφυλακή για τυχόν έκτακτο περιστατικό.
 Την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Άρτας για την άμεση επικοινωνία και ενημέρωση καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα
 Την εθελοντική ομάδα ΦωτοΑρτ που απαθανάτισαν τους αθλητές μας και μέσα από το φωτογραφικό φακό τους απέδωσαν το μεγαλείο της προσπάθειας, του κόπου, της χαράς και της περηφάνιας των αθλητών μας.
 Τους 30 εθελοντές που είτε αγαπούν τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, είτε αγαπούν τον τόπο τους, με την πολύτιμη βοήθειά τους και την διάθεσή τους για προσφορά, συνετέλεσαν στην άρτια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα
 Όλες γυναίκες της Σκούπας που προσέφεραν πεντανόστιμες χειροποίητες παραδοσιακές πίτες και τηγανίτες στους αθλητές.
 Την Βανέσσα Γιαννούλα και τον Diego για την επίδειξη Capoeira που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους.
 Τον Βασίλη Παπαβασιλείου από τον ΑΓΟΦ Φιλιππιάδας για τα μαθήματα τένις στους μικρούς μας φίλους.

Τις θερμότατες ευχαριστίες της, η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να εκφράσει προς τους χορηγούς του αγώνα και τους χορηγούς επικοινωνίας, χωρίς την συνδρομή των οποίων η πραγματοποίηση του θα ήταν αδύνατη:

Χορηγοί –Υποστηρικτές μας 

 Την OK! Anytime….Markets  Την Chipita  Την Super Αγορά Κρεάτων ΑΦΟΙ Γιολδάσης και Παπαδόπουλος  Τις Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο  Τις Ασφάλειες Γραμματικός  Τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Πίνδος  Την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ  Τον ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΑΡΚΕΤ (Γέγυρα Πλάκας)  Τον ΚΡΑΨΗΣ Γεωργικά Μηχανήματα  Τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ  Το κατάστημα Βελονιά  Τον Τζαρή Χρυσόστομο Τζάμια- Καθρέπτες  Τον ΜΠΕΗΣ Οικοδομικά υλικά  Τον Μπαλατσώνη Χρήστο Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις  Τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΣΥΝΟΛΟ Λύτρας Παναγιώτης  Τα Αρτοποιήματα Γιολδάσης  Το Beach Bar MANGO  Το Café ALILA  Το Beach Bar CUBA  Το Beach Bar LITHOS  Το κατάστημα υποδημάτων OSCAR  Την EURONICS ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ Γ.  Το ΠΟΡΤΑΤΙΦ  Τα οικοδομικά υλικά ΔΡΟΣΟΣ  Το café Puente  Tο κρεοπωλείο “ΤΟ ΤΕΤΡΑΚΩΜΟ”  Τον Παραδοσιακό ξενώνα ΜΑΡΟΥΣΙΩ  Τον Παραδοσιακό ξενώνα ΝΙΣΙΣΤΑ  Το ξενοδοχείο ΓΕΦΥΡΙ ΠΛΑΚΑΣ  Το ξενοδοχείο ΤΕΛΩΝΕΙΟ  Την ταβέρνα ΣΦΗΚΑΣ  Την ταβέρνα- οινοποιείο ΖΕΥΚΙ  Τα ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΥΔΟΞΙΑ  Το οινοποιείο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Χορηγοί Επικοινωνίας  Toν τηλεοπτικό σταθμό Αρτ Tv  Τον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM  Τον Ραδιοφωνικό Σταθμό POWER FM

Η Οργανωτική Επιτροπή τέλος ευχαριστεί τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους δρομείς που συμμετείχαν στο 1st Vidra’s Trail, ειδικά όσους ταξίδεψαν από μακρινές περιοχές της Ελλάδος για να τρέξουν την διαδρομή, μια διαδρομή ιδιαίτερης ομορφιάς και τους υποσχόμαστε πως το Vidra’s Trail θα αποτελέσει θεσμό για την περιοχή μας στα επόμενα χρόνια, αναβαθμισμένο και ανανεωμένο ολοένα και περισσότερο.

 Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ