Μήνυμα Β. Τσίρκα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες που δίνουν αυτή τη σημαντική μάχη. 



Πρόκειται για μια δύσκολη δοκιμασία, η οποία αποτελεί σημαντικό σταθμό για τους υποψήφιους. Είναι σαφές, ωστόσο, ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελούν ούτε τη μοναδική ούτε την τελευταία ευκαιρία προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Ολοκληρώνεται μία ιδιαίτερα σημαντική περίοδος για τα παιδιά που έλαβαν όλα τα απαραίτητα εφόδια από τους εκπαιδευτικούς τους, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών τους, για να βρεθούν αντιμέτωποι με την πρόκληση της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής ανασυγκρότησης που προωθεί αυτή η Κυβέρνηση παραμένει ένα Δημόσιο, Δωρεάν και ποιοτικά αναβαθμισμένο Δημοκρατικό σχολείο για όλους και όλες, χωρίς καμιά διάκριση.

Στόχος μας είναι η ελάφρυνση των μαθητών και των οικογενειών τους από το ψυχολογικό και οικονομικό βάρος αυτών των εξετάσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης