Κατάσχεση κλουβιού - παγίδα για αγριογούρουνα


«Έπειτα από διακριτική και συντονισμένη παρακολούθηση και αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της υπηρεσίας, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα σιδερένιο κλουβί, που λειτουργούσε ως παγίδα για τον εγκλωβισμό τριχωτών θηραμάτων, κυρίως αγριόχοιρων. 



Το περιστατικό σημειώθηκε στη θέση «Κανελλόπουλο» στην Τ.Κ. Κλειδί του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα, όταν οι θηροφύλακες σταμάτησαν για έλεγχο τον οδηγό ενός οχήματος, που λίγη ώρα νωρίτερα βρέθηκε σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου είχε τοποθετήσει την παγίδα, την οποία επισκεπτόταν συχνά, ρίχνοντας τροφή για να προσελκύσει θηράματα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κατασχέθηκε ποσότητα ζωοτροφής και κιάλια, τα οποία χρησιμοποιούσε για την κατόπτευση του χώρου.

Σε ένα δεύτερο περιστατικό, στη θέση «Στρογγούλα» της ΤΚ Ράμιας, Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ, εντός του οποίου βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο και 25 φυσίγγια. Το όπλο και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του κατόχου τους, σχηματίστηκε δικογραφία».

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ