Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Απόλυτη ικανοποίηση του Αντώνη Κοσσυβάκη


 Απόλυτα ικανοποιημένος δείχνει ο Αντώνης Κοσσυβάκης από την παρουσία στην Κοιλάδα του Αχελώου την Παρασκευή 22 Ιουνίου του Ευρωπαίου Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη.
Με προχθεσινή σχετική ανάρτησή του στο FB σημειώνει ενδεικτικά:

  "Η Παρασκευή ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την Κοιλάδα του Αχελώου αλλά και για μένα προσωπικά.

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στον τόπο μας τέσσερις σπουδαίους φίλους: τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη και τους ευρωβουλευτές Γιώργο Γραμματικάκη, Στέλιο Κούλογλου και τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

Είδαν τον τόπο μας, γνώρισαν τους ανθρώπους του και δοκίμασαν την ποιότητα των προιόντων μας.
Δεσμεύτηκαν μάλιστα ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν την ανάπτυξη του τόπου μας. 

Ως προϋπόθεση όμως ζήτησαν από εμάς κάτι σημαντικό αλλά και αυτονόητο: τις δικές μας συγκεκριμένες προτάσεις για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων μας.

Ευχαριστώ πολύ το Σύλλογο Γυναικών «Λένω Μπότσαρη» για τα προϊόντα που προσέφεραν καθώς και τους: Δημήτρη Κωσταγιώργο, Λάζο Τσαμπά και Κωνσταντίνο Κάκο για την εξαιρετική μουσική τους.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Νέου Χαλκιόπουλου δώρισαν πίνακες ζωγραφικής με μνημεία της περιοχής που οι ίδιοι φιλοτέχνησαν υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κυρίας Νεκταρίας Στούκα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους που με τη φιλοξενία τους έκαναν τους καλεσμένους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους".

https://youtu.be/e03vCr2UtJA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου