Πέταξαν πίσσα στην είσοδο της Περιφέρειας Ηπείρου


«Μια πετρελαιοκηλίδα στην αυλή σας…».. Αυτό ήταν το σύνθημα στο πανό που τοποθετήθηκε το μεσημέρι στην κεντρική είσοδο της Περιφέρειας Ηπείρου ενώ παράλληλα όσοι έδρασαν, έριξαν ποσότητες από πίσσα που έχει καλύψει σχεδόν όλα τα σκαλοπάτια του κτιρίου. 



Έξω από την Περιφέρεια, γίνονταν εκδήλωση ενημέρωσης ενάντια στις έρευνες υδρογονανθράκων και όλη η πλατεία είναι γεμάτη από φέιγ βολάν στα οποία αναγράφονται συνθήματα αναλόγου περιεχόμενου.

Στο πλαίσιο αυτής προφανώς εντάσσεται και η συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία προφανώς δεν βοηθά ούτε στον διάλογο, ούτε και στην ενημέρωση.

Στο χώρο της Περιφέρειας κλήθηκε η Αστυνομία, χωρίς όμως να δοθεί περαιτέρω έκταση στο συμβάν. Το πανό που είχε τοποθετηθεί όπως και οι απαγορευτικές κορδέλες απομακρύνθηκαν ωστόσο η πίσσα στα σκαλοπάτια παραμένει.


Για το συγκεκριμένο συμβάν δεν έχει τοποθετεί κανένας από τους τοπικούς φορείς, ούτε  έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Κίνηση Πολιτών ενάντια στην έρευνα και την εξόρυξη υδρογονανθράκων έχει προγραμματίσει πανηπειρωτική κινητοποίηση για την 1η Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτής προηγούνται διάφορες ενημερωτικές εκδηλώσεις, φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει καμία σχέση με τα μέλη της πρωτοβουλίας.  

/www.epiruspost.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης