Πλύσιμο όλων των κάδων στο Δήμο Αρταίων


- Σε εξέλιξη βρίσκεται σε όλο το Δήμο Αρταίων το πλύσιμο όλων των κάδων απορριμμάτων

Η διαδικασία, που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, συνεχίζεται εντατικά σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Άρτας,... 



...καθώς και στην πόλη, εν όψει και του καλοκαιριού, όπου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών είναι ακόμη πιο απαραίτητο το πλύσιμο.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί όλο το χρόνο και στόχο έχει την εξασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής για τους κατοίκους του Δήμου μας. Καθημερινά πλένονται από το ειδικό μηχάνημα που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος, δεκάδες κάδοι απορριμμάτων σε σύνολο περίπου 3.000 και μέχρι στιγμή έχουν πλυθεί παραπάνω από τους μισούς. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πλυθούν οι κάδοι περιφερειακά της πόλης, αλλά και στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Τις προηγούμενες ημέρες επιθεώρησαν τη διαδικασία ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργος Λιλής, μαζί με τον Προϊστάμενο καθαριότητας Νίκο Νικολάου.

«Πρόκειται για μια διαδικασία που δεν θα σταματήσει, αλλά θα συνεχιστεί κυκλικά όλο το χρόνο. Δίνουμε προτεραιότητα στην υγιεινή για τους συμπολίτες μας από το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου, μέχρι και την πόλη της Άρτας» αναφέρει σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Λιλής.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης