Αποφασισμένος για το Διοικητήριο ο Βασίλης Ψαθάς


- Μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει πριν από δεκαετίες

Αποφασισμένος για την οριστική επίλυση του προβλήματος «Διοικητήριο», είναι ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο οποίος μάλιστα έχει κάνει την έρευνα για το όλο θέμα και φαίνεται πως καταλήγει στην τελική απόφαση. 



Σύμφωνα μ’ αυτή, η Περιφέρεια Ηπείρου, θ’ αγοράσει το πρώην εργοστάσιο ΕΒΕΠ στην Γέφυρα Άρτας, που πληροί τις προϋποθέσεις που τίθενται, για την σωστή λειτουργία όλων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και την εξυπηρέτηση του πολίτη, που θα μπορεί να εξυπηρετείται απ’ όλες τις υπηρεσίες, έχοντας παράλληλα στην διάθεσή του και χώρους για την στάθμευση των αυτοκινήτου του.

Μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει από δεκαετίες τώρα, μιας και η Άρτα, είναι απ’ τις ελάχιστες πόλεις της πατρίδας μας, που δεν διαθέτει διοικητήριο και ταλαιπωρείται ο πολίτης, από υπηρεσία σε υπηρεσία, ενώ η συνεργασία μεταξύ υπηρεσιών, ήταν μια δύσκολη υπόθεση. Σ’ ότι αφορά την επιλογή στην οποία φαίνεται να καταλήγει ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς, είναι σημαντική και για έναν ακόμη λόγο.

Φέρνει την ζωή της πόλης, δίπλα στο ποτάμι. Που κι αυτό έπρεπε να είχε γίνει πολλές δεκαετίες πριν...

 http://www.gnomiartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ