Από την Κοιλάδα του Αχελώου η νέα προσπάθεια !!


Ύστερα από δυο περίπου μήνες το ιστολόγιό μας ΑΕΤΟΣ των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ αφού πέρασε από …σαράντα τεχνικά και όχι μόνο κύματα, βρίσκεται ήδη στην αφετηρία στο να συνεχίσει την ενημέρωση των πολλών επισκεπτών και φίλων του, με την γνωστή σοβαρότητα και την υπευθυνότητα την οποία έχει καθιερώσει, όλον αυτό τον καιρό.



 Ήδη βρισκόμαστε στην Κοιλάδα του Αχελώου(Πηγές), απ’ όπου προσπαθούμε να διαμορφώσουμε την νέα κατάσταση, στη σκιά του βουνού «Κοκκινόλακος» των νοτίων Τζουμέρκων.…και σιγά-σιγά να ξαναβρούμε τους απαραίτητους ρυθμούς των αναρτήσεών μας.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χιλιάδες φίλους, σ’ αυτήν την χρονική περίοδο, που προσπαθούσαν να πληροφορηθούν για την τύχη του ιστολογίου και για τα προβλήματα που γενικά αντιμετωπίζαμε.


Φυσικά, αυτό το ενδιαφέρον, όπως ήταν αναμενόμενο μας συγκίνησε αφάνταστα. Και ήταν πολύ μεγάλο αυτό το ενδιαφέρον, το οποίο έμπρακτα απέδειξε ότι οι χιλιάδες αναγνώστες μας ξέρουν να εκτιμούν και να αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έχει καταβληθεί για τις περισσότερες από τις 35.715 αναρτήσεις μας μέχρι σήμερα.


Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…!!

 Ν.Κ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης