Βόνιτσα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα παιδί 2,5 ετών


Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στην Βόνιτσα. Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες,  ένα μικρό παιδάκι ηλικίας 2,5 ετών σήμερα Σάββατο, στην παραλία του Αγίου Σωτήρα της Βόνιτσας, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και χωρίς τις αισθήσεις του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.



Αυτή τη στιγμή το παιδί έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας στην Βόνιτσα και εσπευσμένα συνοδεία γιατρών στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Οι πληροφορίες για την κατάσταση του παιδιού είναι συγκεχυμένες, μιας και σύμφωνα με πηγές από την περιοχή, γιατροί κατάφεραν να το διατηρήσουν στη ζωή ενώ το τοπικό blog katounanews κάνει λόγο για πνιγμό.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση που είχε το agriniopress.gr, το 2,5 ετών παιδί, ήταν στην παραλία του Αγίου Σωτήρα με τον 65χρονο παππού του και όπως φαίνεται ξέφυγε από την προσοχή του, με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στη θάλασσα.

Εκεί βρίσκονταν θείος του που έπεσε στο νερό και το ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του. Αφού αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. της Βόνιτσας, αμέσως μα ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς για να το συνεφέρουν.

agriniopress


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ