Ιωάννινα: Έπαιζαν «texas holdem poker»

 

 Συνελήφθησαν, χθες (26-02-2018) αργά το απόγευμα στα Ιωάννινα, οκτώ άτομα, επτά ημεδαποί (έξι άνδρες, ηλικίας 28, 56, 51, 42, 24 και 19 ετών και μία 25χρονη γυναίκα) καθώς και ένας 28χρονος ομογενής, κατηγορούμενοι για παράβαση της Νομοθεσίας για τα παίγνια.



Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε χώρο που λειτουργούσε σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται παράνομα το τυχερό παίγνιο «texas holdem poker», με παιγνιόχαρτα και μάρκες πονταρίσματος, με τη συμμετοχή (8) συνολικά παικτών, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 28χρονος ομογενής ήταν ο προσωρινά υπεύθυνος του χώρου και διοργανωτής του παράνομου παιγνίου, λειτουργώντας κατ΄ εντολή τριών ημεδαπών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Από το εσωτερικό του χώρου και την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν:
• το χρηματικό ποσό των (645) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παιγνίου,
• επτά τράπουλες και (1083) μάρκες πονταρίσματος, διαφόρων χρωματισμών και χρηματικών αξιών, • ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ