Άγναντα: Έκαναν την διαφορά με υποθήκη για το μέλλον


Δελτίο Τύπου έβγαλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγναντιτών μετά τις διήμερες αποκριάτικες επιτυχημένες – κατά γενική ομολογία- εκδηλώσεις που για πρώτη φορά οργανώθηκαν στο Τζουμερκιώτικο αυτό χωριό. 



Το πλήρες κείμενο έχει ως ακολούθως:

 Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου των απανταχού Αγναντιτών νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τις Αδελφότητες Αθηνών και Ιωαννίνων, όλους χωριανούς μας που βοήθησαν, αλλά και όλους τους επισκέπτες που συμμετείχαν στις διήμερες πολιτιστικές του Συλλόγου μας.

Νιώθει επίσης την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τα καταστήματα του χωριού μας - και όχι μόνο -που παρά την κρίση στήριξαν με τις χορηγίες τους, υλικά και ηθικά την προσπάθειά μας.

Η συνέχιση των παραδόσεών μας και η διατήρηση των εθίμων του χωριού μας, ειδικά σήμερα που η πολιτιστική μας κληρονομιά απειλείται με αφανισμό, θα αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τα Μέλη του Συλλόγου μας. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!!

Για το Δ.Σ.του Συλλόγου
Ο πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΟΣ 

 Η Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας


Εκπληκτική εικόνα, εκπληκτικό διήμερο στην πανέμορφη Άγναντα, στο πανέμορφο χωριό μας.

Το Δ.Σ της Αδελφότητας Αγναντιτών Αθήνας ευχαριστεί προσωπικά τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού συλλόγου Δημητρης Φιλος και όλους τους συγχωριανούς μας που διαμένουν στο χωριό για την υποδοχή και την φιλοξενία που είχαμε.

Ως Αδελφότητα Αγναντιτών Αθηνών θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου οι Αγναντίτες που κατοικούν στην Αθήνα να χαίρονται και να επισκέπτονται το αγαπημένο τους χωριό όσο το δυνατόν περισσότερους μήνες το χρόνο.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του διημέρου, ΔΕΙΞΑΜΕ γιατί εμείς οι Αγναντίτες ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ