Αλλάζουν οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες


Κοινό μυστικό είναι στην παράταξη της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια Ηπείρου ότι, η αλλαγή των θεματικών αντιπεριφερειαρχών που έγινε πέρυσι τον Μάρτιο, είχε προκαθορισμένο χρονικό ορίζοντα, καθώς ήταν ομόφωνη η βούληση των στελεχών της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης για εναλλαγή στους θώκους της αντιπεριφέρειας όσο το δυνατόν περισσοτέρων περιφερειακών συμβούλων. 




Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, η θητεία της Νατάσσας Τύρου-Ούζα, της Γιούλας Μητροκώστα και του Βασίλη Παπαχρήστου στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων μέσα στις προσεχείς εβδομάδες θα ολοκληρωθεί.

Το ίδιο θα συμβεί και για τη θητεία των θεματικών αντιπεριφερειαρχών στις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, όπου και εκεί θα ολοκληρωθεί η θητεία των Ντίνου Παπαδημητρίου, Βασίλη Γιολδάση και Δημήτρη Δημάκου αντίστοιχα.

Πάγια τακτική του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη είναι να τηρεί ευλαβικά τη σειρά εκλογής των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του και να ορίζει τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες με βάση αυτή την άτυπη «επετηρίδα».

 http://epirusgate.blogspot.gr/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης