Στρατιωτικός γιατρός και στην Ελάτη Άρτας


Στελεχώνεται με Στρατιωτικό γιατρό που θα διαμένει στο χωριό το Περιφερειακό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης. 



Μετά την στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Γρέβιας Πηγών με Στρατιωτικό γιατρό , και στο ιατρείο της Ελάτης θα προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες οπλίτης ιατρός που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Ανάλογο αίτημα από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη έχει αποσταλεί και για το Περιφερειακό Ιατρείο Μεγαλόχαρης. 


Ταυτόχρονα εγκρίθηκε η τοποθέτηση Αγροτικών γιατρών στα Περιφερειακά - Αγροτικά Ιατρεία Άνω Πέτρας και Κλειδίου . Και στο τελευταίο Αγροτικό Ιατρείο αυτό της Τοπικής Κοινότητας Βελεντζικού έχει τοποθετηθεί Αγροτικός γιατρός ο οποίος θα παρέχει υπηρεσίες συγκεκριμένες ημερομηνίες και στην Τοπική Κοινότητα Ρετσιανών. 

 Οι συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη , η πολύ καλή συνεργασία Δήμου και Κέντρου Υγείας Άνω Καλεντίνης καθώς και η θετική ανταπόκριση από τα δύο συναρμόδια Υπουργεία βελτιώνουν την παροχή ιατρικής βοήθειας προς τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών της ορεινής Άρτας ! 

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και πραγματικό δεδομένο την γήρανση του Πληθυσμού μας αλλά και τις δύσκολες γεωγραφικά περιοχές μας συνεχίζουμε να διεκδικούμε την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης