Γενική Συνέλευση του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Άρτας


Ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Ν. Άρτας, που εκπροσωπεί τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας αλλά και τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, αποτελεί ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2009. 



Οι στόχοι του, μεταξύ άλλων, αφορούν στην υποστήριξη των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών τους, στην ενημέρωση του κοινού για τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας, στην οργάνωση δραστηριοτήτων προαγωγής της ψυχικής υγείας στην κοινότητα καθώς και στη διεκδίκηση της υποστήριξης και ενίσχυσης του σκοπού του από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Έπειτα από σχετική απόφαση που έλαβε στις 22/11/2017, το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν. Άρτας προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση που ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 20/12/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30, στο Αμφιθέατρο του Γ. Ν. Άρτας (1ος όροφος), με θέμα: Προϋπολογισμός και απολογισμός εργασιών του Δ.Σ.

Όποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς του συλλόγου και τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών, παρακαλούμε να επικοινωνήσει στα τηλ.: 6983 515907 & 6981 237533

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης