Άρτα: Πληρότητα στο 100% μέχρι Θεοφάνεια!!


-Υπερπλήρη τα Χριστούγεννα ξενοδοχεία και ξενώνες -Αδιαχώρητο στη αγορά - «βούλιαξαν» τα μεζεδοπωλεία 

Η ζήτηση ξεπέρασε την διαθεσιμότητα. Τα πρώτα Χριστούγεννα με την περιοχή να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της πλήρους λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου, αποτέλεσαν ένα τεστ που βγήκε όχι μόνο θετικό αλλά άριστο! 



Από παντού εισπράξαμε την θετική εικόνα που παρουσίασε η περιοχή σ’ όλη της την έκταση, με επισκέπτες από Αθήνα, Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη μέχρι και από Κρήτη που επέλεξαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Άρτα.

Από την πρόεδρο όμως του Συλλόγου Ξενώνων και ενοικιαζομένων δωματίων του νομού «Ο Άραχθος», Γεωργία Πατέντα, ήρθε η επιβεβαίωση και η πλέον ευχάριστη είδηση ότι αντίστοιχα στο 100% βρίσκονται οι κρατήσεις για την Πρωτοχρονιά και μέχρι τα Θεοφάνεια!

Η κ. Πατέντα, έδωσε αναλυτική εικόνα για την αυξητική ζήτηση που διαπιστώνουν όλα τα μέλη. Εξήγησε ότι σε όλο το νομό ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια γέμισαν στο 100% και μάλιστα οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα ήταν πενθήμερες.

«Απ’ όλη την Ελλάδα, μέχρι και την Κρήτη, ήρθαν επισκέπτες», μας είπε, επισημαίνοντας ότι οι περισσότεροι επισκέπτες ήρθαν από Αθήνα, έπειτα από Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της βορείου Ελλάδος και σ’ ένα μικρότερο ποσοστό ακόμη και από νησιά μέχρι και από Κρήτη.

«Κι αυτό θα συνεχιστεί. Η πληρότητα είναι στο 100% και για την Πρωτοχρονιά αλλά και μετέπειτα μέχρι τα Φώτα. Όπως τα μέλη, μας ενημερώνουν, είχαν ορισμένες ακυρώσεις λόγω των προγνώσεων για κακοκαιρία, οι οποίες όμως καλύφθηκαν αμέσως από νέες κρατήσεις και σήμερα μιλάμε για 100% ενόψει Πρωτοχρονιάς», τόνισε η ίδια, αναφορικά με παραδοσιακούς ξενώνες στο νόμο και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σε ότι αφορά τα ξενοδοχεία, για τα Χριστούγεννα επίσης σημειώθηκε πληρότητα στο 100%, ενώ για την Πρωτοχρονιά μέχρι στιγμής τουλάχιστον, υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες, καθότι οι κρατήσεις δεν έφτασαν στο ίδιο ποσοστό. Άρα υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμη για όσους το αποφασίσουν την τελευταία στιγμή.

 .ixotisartas.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης