Αιτήσεις υποψηφιοτήτων έως και την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου


«Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Άρτας καλεί τους Εκλογείς που θα συμπεριληφθούν στους Εκλογικούς Καταλόγους, να συμμετάσχουν στις Εκλογές για να ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Άρτας...
...που θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή και Δευτέρα, από ώρα 9:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. στο Επιμελητηριακό Μέγαρο Άρτας.

-Η Εκλογική Επιτροπή μέχρι τις 15-11-2017 θα επικυρώσει τους προσωρινούς Εκλογικούς Καταλόγους.

-Οι προσωρινοί Εκλογικοί Κατάλογοι θα εκτεθούν στο Επιμελητήριο για τρείς (3) συνεχείς ημέρες και συγκεκριμένα στις 3, 6 και 7 Νοεμβρίου 2017. -Στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2017, θα γίνονται δεκτές ενστάσεις κατά των Εκλογικών Καταλόγων που θα εκδικασθούν εντός τριών (3) ημερών.

-Επιπροσθέτως υπενθυμίζεται ότι στις 2 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Πέμπτη λήγει η προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων Υποψηφιοτήτων.

Οι Αιτήσεις Υποψηφιοτήτων κατατίθενται κατά συνδυασμό, από τον επικεφαλής αυτού στο πρωτόκολλο του Επιμελητηρίου Άρτας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:00 π.μ. – 15:00μ.μ.)

Ως συνδυασμός θεωρείται το ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει τουλάχιστον (1) υποψήφιο από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου. Ο αριθμός των υποψηφίων ανά συνδυασμό από κάθε φύλο ανέρχεται τουλάχιστον στο ένα τρίτο του συνολικού αριθμού των μελών του Δ.Σ (αριθμ. 58 του Ν.4484/2017).

Στο Επιμελητήριο Άρτας ο συνολικός αριθμός των εδρών είναι 21 (8 Εμπορικό, 6 Μεταποίησης, 7 Υπηρεσιών). Με βάση τα παραπάνω ως συνδυασμός θεωρείται το ψηφοδέλτιο που έχει τουλάχιστον 14 υποψήφιους συνολικά και στα τρία τμήματα, 7 όμως υποψηφίους από κάθε φύλο.

Σε ψηφοδέλτιο συνδυασμού με υποψήφιους άνω των 14 θα πρέπει τουλάχιστον να τηρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις δηλ. να υπάρχει τουλάχιστον ένας (1) υποψήφιος σε κάθε τμήμα και 7 υποψήφιοι τουλάχιστον από κάθε φύλο».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης