H Αρτινή Eιρήνη Ζάχου στο Nomads


Στο νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1, Nomads, που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 θα συμμετέχει και η Ειρήνη Ζάχου από την Άρτα!

Η Ειρήνη Ζάχου που θα συμμετέχει στην τρίτη ομάδα του Nomads, είναι 23 ετών, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως γυμνάστρια. 




Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Άρτα και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο, από πολύ μικρή ηλικία. Τα 100 μέτρα ήταν το αγώνισμα το οποίο εκτός από πολλές διακρίσεις, της προσέφερε και στοιχεία που συνέθεσαν το χαρακτήρα της, όπως υπευθυνότητα και οργάνωση.

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα.

H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού.

Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο.

Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης