Αυτό είναι το παλάτι του Αρμάνι στα Σύβοτα


Μαγεύτηκε ο Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι τόσο από τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου, ώστε αποφάσισε να χτίσει το «ησυχαστήριό» του στη χώρα μας και, συγκεκριμένα, στα Σύβοτα ΛευκάδαςΔεν γίνεται να περάσει κάποιος από το γραφικό λιμανάκι των Συβότων και να μην παρατηρήσει μια εντυπωσιακή βίλα, χτισμένη στην άκρη της κατάφυτης με ελιές πλαγιάς.

Η πολυτελής ολόλευκη έπαυλη με τις μεγάλες τζαμαρίες, οι οποίες επιτρέπουν στο φως να εισχωρεί και να «λούζει» απ' άκρη σ' άκρη το εσωτερικό της, αποτελεί την παραθεριστική κατοικία του Τζόρτζιο Αρμάνι, ιδρυτή του ομώνυμου οίκου μόδας, τον οποίο επιλέγουν οι rich and famous του πλανήτη για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Ο 83χρονος Ιταλός σχεδιαστής, ο οποίος δείχνει εδώ και χρόνια την προτίμησή του στη χώρα μας, ενθουσιάστηκε τόσο από το νησί του Ιονίου, ώστε έχτισε εκεί τη βίλα του για να περνάει κάθε χρόνο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του.

Τα Σύβοτα είναι ένας παραδοσιακός οικισμός, χτισμένος στο βάθος ενός θαυμάσιου κολπίσκου σαν φιόρδ που σχηματίζεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Λευκάδας. Αν και την ημέρα είναι ένα μικρό, ήσυχο χωριό, το σούρουπο, που καταφθάνει πλήθος ιστιοπλοϊκών και άλλων σκαφών, το λιμάνι μεταμορφώνεται και ανεβάζει ρυθμούς.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πόλος έλξης πολλών διασήμων, οι οποίοι, όπως ακριβώς ο Αρμάνι, δεν έμειναν ανεπηρέαστοι από την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

NESARA - Το νέο οικονομικό σύστημα του κόσμου;

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΕΛΕΟΣ: Εκκένωση νησιών με λίγους κατοίκους, ζήτησε η τρόικα!