Ολοκληρώθηκε ο Ε65- Τα εγκαίνια θα κάνει ο Αλ. Τσίπρας


Ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες στο τμήμα Ξυνιάδα – Τρίκαλα που είναι το πρώτο του αυτοκινητόδρομου Ε65 το οποίο θα δοθεί στην κυκλοφορία. 




Η ημερομηνία παράδοσης θα καθοριστεί σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο μεταφορών το οποίο σε από κοινού με τον παραχωρησιούχο, που είναι η «Κεντρική Οδός», θα προετοιμάσουν και το τελετουργικό των εγκαινίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εγκαίνια θα συνδυαστούν με το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την Θεσσαλία που θα πραγματοποιηθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου, στη Λάρισα.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του συνεδρίου θα αλλάξουν μόνο αν προκύψει ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό – και δη στις ΗΠΑ-, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε όλα τα αναπτυξιακά συνέδρια που προγραμματίζονται.

Έτσι, με αφορμή το συνέδριο, θα γίνουν και τα εγκαίνια του δρόμου αλλά με μεγάλη καθυστέρηση.



Η πρώτη ημερομηνία για τα εγκαίνια ήταν στα τέλη Μαρτίου. Μετά μας είπαν για το Πάσχα, ακολούθως για τον Ιούνιο, μετά για τα τέλη Αυγούστου και μετά για τέλος Σεπτεμβρίου που γίνεται πλέον 10 Οκτωβρίου.

alithianews.gr, http://trikkipress.gr

Σημείωση ΑΕΤΟΥ: Ο δρόμος Ε -65 θα "εξυπηρετεί" και ορεινές περιοχές της Άρτας, όπως εκείνης των Ραδοβυζίων μέσω Καρδίτσας και φυσικά τις απομονωμένες των Κ. Τζουμέρκων, μέσω Τρικάλων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ε - 65: "Αντίο Άρτα"... από τους ορεινούς μας !!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ