Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί με 190 κιλά χασίς


Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας σε δασική περιοχή στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα



Συνελήφθησαν, σήμερα  μετά τα μεσάνυχτα σε δύσβατη και δασώδη περιοχή στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς σε δύσβατη και δασώδη περιοχή στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, ενώ στο σημείο βρέθηκαν οκτώ ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -67- δέματα κάνναβης, βάρους περίπου -190- κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
-189- κιλά και -750- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
2 κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ