Τσίρκας: Εύχομαι καλή δύναμη στις νέες προκλήσεις


Μήνυμα του Βασίλη Τσίρκα, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. 



Το πλήρες μήνυμα του κ. Τσίρκα έχει ως εξής

"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς μου ευχές στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων του Νομού της Άρτας που κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο ή Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. 

Εύχομαι καλή δύναμη στις νέες προκλήσεις, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και οι οικογένειες και οι εκπαιδευτικοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις δυσκολίες. 

Αλλά και στους μαθητές και τις μαθήτριες που παρά τις προσπάθειές τους δεν τα κατάφεραν, αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα τους και είμαι σίγουρος ότι νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά τους και σύντομα θα ανταμειφθούν για τους κόπους τους. 

Για εμάς η πρόσβαση στην ανοιχτή, δημόσια και δωρεάν Παιδεία και ο εξορθολογισμός της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. 

Για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις στην κατεύθυνση της κατοχύρωσης του δικαιώματος της εκπαίδευσης για όλους και για όλες. "


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ