Πηγές: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα


Χθες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα Τόποι αυτοθυσίας Σέλτσο, Μεσολογγι, Μυτιλήνη στις Πηγές Άρτας (ιστορική έδρα δήμου Γ.Καραισκάκη)...και δόθηκε το σύνθημα για ένα ταξίδι που θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο και θα ολοκληρωθεί το 2021..



Ένα ταξίδι με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς , της ιστορίας του τόπου μας.. επισημαίνει η Νεκταρία Στούκα σε ανάρτησή της στο fb και συνεχίζει...

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το δήμαρχο Γ.Καραισκάκη κ. Περικλής Μίγδος που αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας , στάθηκε αρωγός και διοργάνωσε αυτή την ημερίδα, τον κ. Γιωργος Κουρτεσας για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τον πρόεδρο της αδελφότητος Πηγιωτών κ. B Kaperonis Xristos που ήταν εξ αρχής δίπλα μου σε όλα (η ψυχή του Σέλτσου).

Τον αντιδήμαρχο Ιεράς πόλης Μεσολογγίου κ. Tasos Skarmoutsos που δέχθηκε με μεγάλη χαρά τη συνεργασία των δύο περιοχών, τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αιτ/νίας κ. Χρήστος Κολοβός που πάντα με στηρίζει και με ενθαρρύνει σε τέτοιες πρωτοβουλίες μα πάνω από ολα να ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ τους εκλεκτούς συναδέλφους που ταξίδεψαν από τη Μυτιλήνη να γνωρίσουν τον τόπο μας. 

Την διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Katerina Strataki την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων ν.Λέσβου κα Maria Tzoura και έτσι επικυρώνεται η συνέχεια της συνεργασίας μας που ξεκίνησε εντελώς τυχαία 3 χρόνια πριν με την συνεργασία μου όσον αφορά ένα πρόγραμμα για το Ολοκαύτωμα του Κομμένου με τον συνάδελφο κ. Konstantinos Despotellis..

Στην εκδήλωση μας τίμησε και μίλησε για την ιστορία του τόπου ο καλός φίλος καθηγητής ιστορίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Vangelis Tzoukas τον οποίο ευχαριστώ θερμά...Ένα όμορφο ταξίδι μόλις ξεκινά και θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και γενικά όπου υπάρχει και μυρίζει Ελλάδα...Σας ευχαριστώ θερμά..

Ξεκινάμε.........




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης