Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Άγναντα:"Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ" για 4η χρονιά


Στην μνήμη του ταχυδρόμου της περιοχής Αγνάντων Κώστα Κώστα, θα διοργανωθούν, υπό την αιγίδα του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, την Κυριακή στις 27/08/2017, λαϊκός μαραθώνιος αγώνας 43 χιλιομέτρων......με την ονομασία ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ημιμαραθώνιος αγώνας 24 χιλιομέτρων καθώς επίσης και μικρός αγώνας (fun race) 8 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Άγναντα Άρτας στο Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής (T.A.C).

Οι διαδρομές αγώνων έχουν ως εξής:

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 43ΚΜ

Περιγραφή Διαδρομής: Με αφετηρία το Κέντρο Άθλησης στα Άγναντα, οι δρομείς ακολουθούν ασφάλτινη οδική διαδρομή, με ελάχιστη κίνηση, μέσα στα δάση, περνούν από τα χωριά και τους οικισμούς Σγάρα, Άνω Γραικικό, Κουκούλια, Γουριανά, Κάτω Γραικικό, Λεπιανά, Μικροσπηλιά, Καταρράκτη, για να τερματίσουν στο Κέντρο Άθλησης στα Άγναντα.

Διαδρομή του Αγώνα: Άγναντα – Σγάρα – Άνω Γραικικό – Κουκούλια – Γουριανά – Κάτω Γραικικό – Λεπιανά -Μικροσπηλιά – Μηλιά Καταρράκτη –Καταρράκτης – Άγναντα.

Απόσταση: 43 χιλιόμετρα.

Συνολική υψομετρική διαφορά: 1205 μέτρα. Επίσης θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με όλα τα απαιτούμενα προϊόντα όπως νερό, ισοτονικό, Cola, αλμυρά μπισκότα, γλυκά μπισκότα Για περιβαλλοντολογικούς λόγους δεν θα δίνεται μπουκάλι νερού από τους σταθμούς.

ΗΜΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 24ΚΜ 

Για τον αγώνα 24 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό το χωριό Άγναντα και το Κέντρο Άθλησης οι δρομείς ακολουθούν ασφάλτινη οδική διαδρομή, με ελάχιστη κίνηση, μέσα στα δάση, περνούν από τα χωριά και τους οικισμούς, Σγάρα, Καταρράκτη, για να τερματίσουν στα Άγναντα στο Κέντρο Άθλησης. Απόσταση: 24 χιλιόμετρα.

Συνολική υψομετρική διαφορά: 740 μέτρα. Παράλληλα θα διεξαχθεί μικρός αγώνας (fun race) 8 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό το Κέντρο άθλησης και αναψυχής στα Άγναντα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Όταν τερματίσουν οι αθλητές θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και θα απολαύσουν ένα πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Θα βραβευθούν οι τρεις καλύτεροι/ες αθλητές/τριες γενικής ανά αγώνισμα, με κύπελλο ο πρώτος/η, μετάλλια οι υπόλοιποι.

Επίσης θα βραβευτούν και οι κατηγορίες στα αγωνίσματα των 24 και 43 χιλιομέτρων ως εξής: Α1, Γ1 (18 – 29 ετών), Α2, Γ2 (30-39ετών), Α3, Γ3 (40 – 49ετών), Α4, Γ4 (50 ετών & άνω), με κύπελλο ο πρώτος/η, μετάλλια οι υπόλοιποι. Για να συμπληρωθεί κάθε κατηγορία χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Άθλησης κι Αναψυχής www.mountain-sports.gr/dromostaxydromoy2017.gr/ Γιάννης Θεοχαρόπουλος, Μαρίνα Αναστασίου Τηλ: 6945247715, 6947634197

 ixotisartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου