Από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου η 5η πανελλήνια έκθεση


Ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ συνδιοργανώνουν, μαζί με το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας την 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας».



Η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας αποτελεί πλέον θεσμό, που εμπιστεύονται κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι εκθέτες από όλη τη χώρα, ενώ η επισκεψιμότητα αυξάνεται διαρκώς. Πέρυσι πέρασαν τις πύλες της πάνω από 80.000 άνθρωποι, ενώ συμμετείχαν περίπου 100 εκθέτες. 

Κύριος στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να στηριχθεί η τοπική οικονομία, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι τιμολογιακή πολιτική των συμμετεχόντων θα κυμανθεί σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Για τον λόγο αυτό προσκαλούνται όλοι οι επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας, αλλά και στην παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη που διεξάγεται παραπλεύρως της Έκθεσης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες και επισκέπτες και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Πληροφορίες:
•Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α :Τηλ: 26810-78840/Fax:26810-75425/email: adaeota@hotmail.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ