EUROPE - ΕΡΤ1 - Παραλίες Κοιλάδας Αχελώου


 - "Εκεί ο χρόνος κυλάει με αργούς ρυθμούς και αφήνει ανόθευτη τη φυσική ομορφιά ανάμεσα στις βουνοπλαγιές"

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 η εκπομπή της ΕΡΤ1 "EUROPE" έκλεισε με την προβολή του βίντεο για τις παραλίες της Κοιλάδας του Αχελώου καλώντας τους τηλεθεατές να τις επισκεφτούν το φετινό καλοκαίρι.  (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)




Είναι σίγουρο ότι αυτή η "επιθετική" δημοσιότητα που΄κυριολεκτικά έχει δοθεί τους τελευταίους μήνες για την συγκεκριμένη περιοχή, έχει δημιουργήσει ένα προηγούμενο που σίγουρα την ζηλεύουν και άλλες ορεινές περιοχές της Χώρας μας.


Τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, όπως επίσης τοπικά, πανελλαδικά και επίσης πανευρωπαϊκά Saint και ιστοσελίδες, έχουν ασχοληθεί με εντυπωσιακή συχνότητα για την Κοιλάδα του Αχελώου, την οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ την έχουν καταστήσει κατά κάποιο τρόπο ως τουριστικό προορισμό. 

Οι πάμπολλες θετικές αναφορές κορυφαίων Ευρωπαίων αξιωματούχων για την περιοχή αυτή, που ενώνει τους νομούς Άρτας - Καρδίτσας, είναι ενδεικτικές για το πως βλέπουν και πως αντιμετωπίζουν σε επίπεδο ΕΕ, από κάθε άποψη, την ανεπανάληπτη αυτή φυσική ομορφιά.

Γράφηκε ότι "...εκεί ο χρόνος κυλάει με αργούς ρυθμούς και αφήνει ανόθευτη τη φυσική ομορφιά ανάμεσα στις βουνοπλαγιές. Όμως και για τον ταξιδευτή, τον περιηγητή, που αναζητά να ανακαλύψει τα μυστικά των βουνών, η Κοιλάδα κρύβει εκπλήξεις...".


Αυτή την πραγματικότητα, χρόνια τώρα παλεύει να αναδείξει ο συμπατριώτης μας Αντώνης Κοσσυβάκης, ο οποίος σε πείσμα αυτονόητων τοπικών καταστάσεων, βλέπει με αισιοδοξία ότι "κάτι κινείται" ως προς την επισκεψιμότητα από τουρίστες που έχουν προορισμό την Κοιλάδα του Αχελώου...   


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης