Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Ο Ερντογάν υπόσχεται στο Ράμα αεροδρόμιο στην Αυλώνα!


Ο πιο καλός μαθητής του Ερντογάν στα Βαλκάνια, αποδεικνύεται ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα... 

Οι δυο τους, δεν χάνουν την παραμικρή ευκαιρία, να διαφημίζουν την άριστη σχέση που έχουν μεταξύ τους και να αλληλοστηρίζονται!Ο Ράμα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Κωνσταντινούπολη και όπως ο ίδιος ανακοίνωσε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναρτώντας μάλιστα κι ένα σύντομο βίντεο, την Κυριακή συναντήθηκε με τον Ερντογάν, στην οικεία του, για ενενήντα λεπτά. 

Η συζήτηση αφορούσε την πιο στενή συνεργασία των δύο χωρών και ο Ράμα, δίνει μία είδηση, η οποία αποτελεί ήδη πρωτοσέλιδο στα αλβανικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Η είδηση είναι ότι υπήρξαν ουσιαστικές εξελίξεις στην προώθηση του αεροδρομίου που επιθυμεί να κατασκευάσει η Αλβανία στην Αυλώνα, καθώς το σχέδιο έχει πλέον την στήριξη της Τουρκίας.


Φαίνεται μάλιστα ότι η Τurkish Airlines, αναλαμβάνει δυναμικό ρόλο στην στήριξη της γείτονος προκειμένου να αναπτύξει τις αερογραμμές της.

Η Αυλώνα, όπου επιθυμεί η Αλβανία να κατασκευάσει το νέο αεροδρόμιο, βρίσκεται κοντά στην Χειμάρρα και εξυπηρετεί όλη την παραλιακή ζώνη, όπου σημειώνεται ραγδαία τουριστική ανάπτυξη.

 epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου