Το χορευτικό του "Μακρυγιάννη" στην Αλεξανδρούπολη


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Άνθειας Αλεξανδρουπόλεως «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» συμμετείχε με το χορευτικό του τμήμα στο 22ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ και ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ στην Άνθεια της Αλεξανδρούπολης.



Η παρουσία του χορευτικού μας τμήματος ήταν άριστη και επιβραβεύθηκε από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων επισήμων προσκεκλημένων μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς αλλά και πλήθους κόσμου του δήμου Αλεξανδρουπόλεως που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Ο Σύλλογος μας έτυχε θερμής υποδοχής και η φιλοξενία του συλλόγου μας ήταν αρκούντως ικανοποιητική, εξάλλου είναι γνωστή η Θρακιώτικη Φιλοξενία.

Ο Σύλλογος μας προσκάλεσε τον σύλλογο "ΣΠΑΡΤΑΚΟ" Άνθειας Αλεξανδρουπόλεως να επισκεφθεί την πόλη μας για να συμμετάσχει σε ανάλογες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Ο κ. Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως εξέφρασε την επιθυμία μετά από πρόσκληση του Αντιπρόεδρου του Συλλόγου μας να συνοδεύσει το σύλλογο «ΣΠΑΡΤΑΚΟ» κατά την επίσκεψη του στην πόλη μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης