Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Στον Δέδε για την ανάπτυξη των οδικών υποδομών


Επίσκεψη εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής στον Γενικό Γραμματέα Υποδομών/ Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για θέματα ανάπτυξης των οδικών Υποδομών του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.
Τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Δέδε επισκέφθηκαν κατ’ εξουσιοδότηση του Δημάρχου Περικλή Μίγδου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Κουρτέσας και Αιμίλιος Αντωνάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης των οδικών υποδομών της περιοχής μας.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, αφού ο κ. Δέδες είναι τακτικός επισκέπτης της περιοχής μας και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου.

Ο κ. Γενικός ανέπτυξε τα πλάνο της ανάπτυξης των οδικών διασυνδέσεων και συντήρησης των υφιστάμενων υποδομών, για τα οποία κυριολεκτικά έχει βάλει «πλάτη» και τα έχει «ξεκολλήσει» από το τέλμα της απραξίας .

Υποσχέθηκε δε ότι πολύ σύντομα, μέσα στον επόμενο μήνα, θα ξαναεπισκεφθεί το Δήμο για επιτόπια συνεργασία και επίλυση θεμάτων που εκκρεμούν.

Οι κ.κ. Αιμίλιος Αντωνάκης και Γεώργιος Κουρτέσας ευχαρίστησαν τον κ. Γενικό και του μετέφεραν τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου μας κ. Περικλή Μίγδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου