Τακτική Γ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας


Την 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού μεγάρου της Δ.Α. Άρτας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας.



            Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, οι οποίοι προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα.
         
Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΣΚΟΥΜΑΣ και ο Διευθυντής Άρτας Α/Δ΄ κ. Πάρις ΝΙΚΟΥ, οι οποίοι και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος ΚΙΤΣΙΟΣ και κ. Ανέστης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος ΝΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνος ΜΠΑΚΑΣ και Βησσαρίων ΡΙΖΟΣ.

          Από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης παρουσιάσθηκε ο διοικητικός απολογισμός, από τον Ταμία ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός του επόμενου έτους οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα και από τον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής αναγνώσθηκε η ετήσια έκθεση οικονομικής διαχείρισης.

         Εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαριστούμε όλους τους προσκεκλημένους και ειδικά τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ για την παρουσία του, έξι(6) χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη προέδρου στην Άρτα, καθώς και τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους στο ανώτερο και κυρίαρχο όργανο της Ένωσής μας.
           
Ο Πρόεδρος Δημήτριος Αποτόρης
Ο Γεν. Γραμματέας Σγώρας Σωτήριος




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης