Πλήθος αρτινοί και στη νέα εκδήλωση της Ι.Ε.Α.


Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΤΑΣ σε συνεργασία με την Β' ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , τον Καθηγητή Καρδιολογίας κ.Λάμπρο Μιχάλη και τον Μ/Φ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΣΚΟΥΦΑΣ'' πραγματοποίησε την Παρασκευή στις 2 Ιουνίου στις 19.30’ στην Αίθουσα ''ΣΚΟΥΦΑΣ'' την Επιστημονική εκδήλωση για το κοινό με ΘΕΜΑ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ . 



Η εκδήλωση αυτή όπως και άλλες προηγούμενες έγινε στα πλαίσια του αγώνα που ξεκίνησε και θα συνεχίσει η Ιατρική Εταιρεία Άρτας για την σωστή Επιστημονική ενημέρωση των συμπολιτών μας για την Πρόληψη και την Έγκαιρη διάγνωση διαφόρων σοβαρών νόσων όπως είναι π.χ τα Καρδιαγγειακά νοσήματα,ο Καρκίνος και πολλά άλλα.

Η Ιατρική Εταιρεία Άρτας πιστεύει ότι η επιστημονική ενημέρωση είναι αρμοδιότητα και καθήκον της Ιατρικής κοινότητας και μόνον. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην ενημέρωση για θέματα Υγείας, γιατί: Υγιής πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης!!!!

Οι ομιλητές κ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – Καθηγητής Καρδιολογίας, Δ/ντής Β΄Καρδιολογικής Κλινικής Παν/μίου Ιωαννίνων, ο κ.ΜΠΕΧΛΙΟΥΛΗΣ ΑΡΗΣ Καρδιολόγος, Β΄ Καρδιολογική Κλινική Παν/μίου Ιωαννίνων, η κ.ΚΟΤΣΙΑ ΑΝΝΑ Καρδιολόγος, Β΄ Καρδιολογική Κλινική Παν/μίου Ιωαννίνων, ο κ.ΛΑΚΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Καρδιολόγος, Β΄ Καρδιολογική Κλινική Παν/μίου Ιωαννίνων , ανέπτυξαν τα παρακάτω θέματα της εκδήλωσης:

- Πώς δεν θα αρρωστήσω από διαβήτη και πώς θα το αντιμετωπίσω.
- Πώς θα ρυθμίσω την υψηλή χοληστερόλη.
- Πώς θα διατηρηθεί η αρτηριακή πίεση σε υγιή επίπεδα.
- Μέτρα της καθημερινότητας που μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού.
- Έμφραγμα. Πώς θα το καταλάβω και πώς θεραπεύεται. Η ζωή μετά το έμφραγμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ.Καλλίνικος , Διοικητής του Γ.Ν. Άρτας κ.Μπαλάσκας Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας κ.Χαρμπής Ευάγγελος, η Αντιδήμαρχος κ.Κουτρούμπα Άννα , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Παπάζογλου Χρήστος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ κ.Βασιλείου Γεώργιος και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Μ/Φ ΣΚΟΥΦΑΣ κ.Μπανταλούκας Νικόλαος, η Πρόεδρος της Ι.Ε.Α κ.Ανδρέου Ευαγγελία και ο Καθηγητής Καρδιολογίας κ.Μιχάλης Λάμπρος.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος συμπολιτών μας , οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τα θέματα που ανέλυσαν οι εξαιρετικοί συνάδελφοι και συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση που ακολούθησε. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Εκ του Δ.Σ της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης