Στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Ψαθάς


Ο κ. Ψαθάς επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του δρόμου Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη, παρουσία του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλή Μίγδου κα του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολάου Μίγδου. (ΦΏΤΟ)




Το έργο προϋπολογισμού 3,7 εκατομ. € πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2017, θα αφορά απόσταση 2,8 χλμ και θα ικανοποιήσει ένα μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Στη συνέχεια ο κ. Ψαθάς έλαβε μέρος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημαρχείο Αστροχωρίου, με τη συμμετοχή στελεχών των Υπηρεσιών Τεχνικών Έργων του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη και της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλή Μίγδου & του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Μίγδου.


 Στη σύσκεψη συναποφασίστηκε όπως για το υπόλοιπο τμήμα της επαρχιακής οδού που πρέπει να βελτιωθεί, όπου παρουσιάζεται μελετητική ωριμότητα, να αναζητηθούν οι απαιτούμενοι πόροι ή από την Περιφέρεια Ηπείρου ή από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ