Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα. 



Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης προβλήθηκαν τα μνημεία της περιοχής και τα αξιοθέατα, όπως και οι εκδηλώσεις, αλλά και τα αγροτικά προϊόντα.

Στην Έκθεση εκ μέρους του Δήμου Αρταίων παρέστησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Χαρακλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρταίων Φωτεινή Μπούκα.
Παράλληλα, συμμετείχαν Περιφέρειες, Δήμοι και φορείς από όλη τη χώρα και δόθηκε η δυνατότητα στο Δήμο Αρταίων για στοχευμένη προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών του χαρακτηριστικών.

«Η συμμετοχή στην Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής και προώθησης του προορισμού «Άρτα». Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την προβολή και δικτύωση με άλλες περιοχές, με στόχο την αύξηση των επισκεπτών στην Άρτα και την τόνωση της τοπικής οικονομίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Χαρακλιάς.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ