Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή της φοιτήτριας


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ  κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και βίαζε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.



Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ' εξακολούθηση, καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο ενώπιον της ανακρίτριας και έτσι πήρε προθεσμία ως αύριο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Στην κατάθεσή του σοκάρει με τα όσα λέει. Υποστήριξε ότι είχε συμφωνία με την κοπέλα για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη, ενώ λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα” ισχυρίζεται ο 52χρονος στο έγραφο που δημοσιεύει το bloko

“Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές... είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει...” υποστηρίζοντας ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια αλλά και με μια ακόμη κοπέλα η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.



madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης