Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση για το κοινό που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου 2017 στην αίθουσα Σκουφά σε συνδιοργάνωση με τον Μ/Φ ΣΚΟΥΦΑ και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας με θέμα : ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ και ΜΕΛΑΝΩΜΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣΠαρευρέθηκε πλήθος συμπολιτών μας, συναδέλφων και εκλεκτών καλεσμένων.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των ομιλητών από την Πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας και συντονίστρια της ημερίδας κ.Ανδρέου Ευαγγελία , η οποία ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ξεχωριστά τους προσκεκλημένους ομιλητές κ.Μπασιούκα Κων/νο -Τ.Αναπληρωτή Καθηγητή Δερματολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν Ιωαννίνων, τον κ.Γιώργο Χαϊδεμένο -Δρ. Δερματολογίας Δημοκριτείου Παν/μίου Θράκης ,Τ.Διευθυντή Δερματολογικής Κλινικής ΝΑΔΝ Θες/νίκης και την κ.Ελευθερία Βρυζάκη - Επιμελήτρια Α΄ΕΣΥ Δερματολογικής Κλινικής Παν/μίου Πατρών.

Ακολούθησε η επιστημονική ενημέρωση , οι ομιλητές ανέλυσαν και κάλυψαν σε ευρύ φάσμα τα θέματα :

Ηλιακή Ακτινοβολία και η επίδραση της στο δέρμα. Προκαρκινικές βλάβες του Δέρματος από την Ηλιακή Ακτινοβολία.

Η σχέση της Ηλιακής Ακτινοβολίας με τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα και η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσής του.

Το Δ.Σ της Ιατρικής Εταιρείας ευχαριστεί θερμά τον Μ/Φ Σύλλογο ΣΚΟΥΦΑ για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης , τους συμπολίτες μας, τους φίλους και τους συναδέλφους που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή και συνετέλεσαν στην επιτυχία της.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους με τις χορηγίες βοήθησαν στην πραγματοποίηση της ημερίδας.

Το Δ.Σ της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου