Νοσηλευτική Ημερίδα του Νοσοκομείου Άρτας


Νοσηλευτική Ημερίδα με θέμα: «Οργανώνοντας το σήμερα … Οριοθετώντας το αύριο» διοργανώνει η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Άρτας την Τετάρτη 31 Μαΐου. 



Οι εργασίες της επιστημονικής συνάντησης θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» από 17:00 έως 21:00.

Το επιστημονικό πρόγραμμα καλύπτεται αποκλειστικά από εργασίες-ομιλίες Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Άρτας.

Είναι η πρώτη, αμιγώς επιστημονική, συνάντηση που διοργανώνεται από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία κι έχει ως πρώτο στόχο τον προβληματισμό και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα της σύγχρονης Νοσηλευτικής.

Ένας άλλος στόχος είναι η συζήτηση αναφορικά με την αναγκαιότητα αλλαγής στάσεων και συμπεριφορών προς όφελος της ποιοτικότερης φροντίδας υγείας των πολιτών. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες διοργανώσεις από την Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν. Άρτας με εργασίες επιστημόνων του κλάδου απ΄όλη την επικράτεια. Είναι κοινή πεποίθηση πως η γνώση δεν αποτελεί στατική έννοια.

Επιπλέον, η ανταλλαγή εμπειριών και πρακτικών μόνο επωφελής μπορεί να είναι και στη νοσηλευτική φροντίδα.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Άρτας, ο Δ/ντης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κος Αθανάσιος Μιχάλης και η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλούν τους Νοσηλευτές, Μαίες, Επισκέπτριες όλων των βαθμίδων του Νοσοκομείου, των Κ.Υ Άρτας και τους Σπουδαστές, να πάρουν μέρος στην Ημερίδα.

Η πρόσκληση απευθύνεται και στους συνταξιοδοτηθέντες νοσηλευτές. Η παρουσία τους θα είναι τιμητική, με συμβολή στον διάλογο που θα αναπτυχθεί.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ