Το Νερό Πηγές Κωστηλάτας στη κορυφή για 3η χρονιά


Το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο», κατέκτησε την κορυφή για 3η συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνοντας το βραβείο Κρυστάλλινης Γεύσης - Crystal Award,στο πλαίσιο της διεθνούς αναγνωρισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των Βραβείων Κρυστάλλινης Γεύσης- CrystalTasteAward. 



Η ανώτερη αυτή διάκριση απονεμήθηκε στο νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), που εδρεύει στις Βρυξέλλες και αποτελεί την πιο εξειδικευμένη κριτική επιτροπή στον κόσμο που αναλαμβάνει να πιστοποιεί και να αναδεικνύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας «excellent products».

Το Βραβείο Κρυστάλλινης Γεύσης -Crystal Award,χορηγείται σε προϊόντα που έχουν λάβει 3 αστέρια επί 3 χρονιές συνεχόμενες. Τα προϊόντα αυτά έχουν επιτυχώς δοκιμαστεί 3 χρονιές από 3 διαφορετικά πάνελ κριτών με βαθμολογία 90% ή περισσότερο και αποτελεί την υψηλότερη αναγνώριση που αποδεικνύει την συνέπεια των παραγωγών στην ποιοτική υπεροχή του προϊόντος τους.

Από την πρώτη στιγμή της διάθεσή του το νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» αναγνωρίστηκε από τους ειδικούς στον χώρο των φυσικών μεταλλικών νερών, ως προϊόν υψηλής ποιότητας.

Αναβλύζει σε υψόμετρο 1.450μ. όπου και εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή, σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής εντός των σύγχρονων εγκαταστάσεων του εργοστασίου συνολικής επιφάνειας 5.000m2.

Το πλήρως εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο και οι δεκάδες έλεγχοι που διενεργούνται καθημερινά, διασφαλίζουν τη σταθερότητα της ποιότητάς του, ώστε να παραμένει ένα νερό άκρως καθαρό, φυσικό, ανεπηρέαστο από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση, προστατευμένο από ένα φρούριο γεωλογικών στρωμάτων που ενισχύονται από τους πάγους του χειμώνα.

Η φετινή ανώτερη διάκριση του νερού «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» με το βραβείο Κρυστάλλινης Γεύσης - Crystal Award, αφενός αποτελεί την αναγνώριση της καθημερινής προσπάθειας των ιδιοκτητών και των εργαζομένων της εταιρείας Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. για την παραγωγή και τη διάθεση ενός προϊόντος ανώτερης ποιότητας, αφετέρου δε αποτελεί και προβολή για τη χώρα, αφού μια ελληνική εταιρεία και ένα ελληνικό προϊόν κατακτά για ακόμη μια φορά την κορυφή σε παγκόσμιο επίπεδο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ