Ο Εύζωνας από την Άρτα που συγκίνησε με τα δάκρυα του το διαδίκτυο!


Ο Εύζωνας από την Άρτα Κωνσταντίνος Λούσιας δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, όταν ο Επίσκοπος στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Αδελαίδα Αυστραλίας άρχισε να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους Ευζώνους και την Ελλάδα... (ΒΙΝΤΕΟ)



...κατά την διάρκεια του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Γεωργίου στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στο Θέμπαρτον της Αδελαίδας.

Στις Ιερές Ακολουθίες προεξῆρχε ο Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος συμπαραστατούμενος από τον Ιερό Κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στην Αδελαΐδα.

Η λαμπρή παρουσία τμήματος της Προεδρικής Φρουράς της Ελλάδος στην εορτή του Αγίου Γεωργίου ενθουσίασε και συγκίνησε τα πλήθη των ομογενών που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό.

Όμως η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ο Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς από την Άρτα Κωνστνατίνος Λούσιας, ακούγοντας τον Επίσκοπο να μιλά για τους Ευζώνους και την Ελλάδα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με τα δάκρυα να κυλούν αβίαστα από τα μάτια του.

 "Να θυμάστε πάντα να κάνετε την Ελλάδα Υπερήφανη γιατί πέρασε δύσκολα και περνάει ακόμα, με πολλούς Έλληνες στην ξενιτιά που την αγαπάνε και την νοσταλγούν πάρα πολύ!" Είπε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπος κ. Νίκανδρος




Οι Εύζωνες παρελαύνουν στο ANZAC Day στο Σύδνεϋ

http://epirusgate.blogspot.gr, http://dimotikiagoratislakonias.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ