Άρτα:Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ασέλγεια, ένας 44χρονος


- Φέρεται να έχει ασελγήσει σε δύο μικρά κορίτσια ηλικίας 6 και 8 ετών,τον Αύγουστο του 2012, σε χωριό των Ιωαννίνων

Την παραδειγματική τιμωρία ενός 44χρονου, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε δύο μικρά κορίτσια ηλικίας 6 και 8 ετών αντίστοιχα, ζητούν οι οικογένειές τους. Ο άνδρας, κάθισε χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην Άρτα, μετά από πέντε χρόνια κι αλλεπάλληλες αναβολές. 





Το περιστατικό, σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2012, σε χωριό των Ιωαννίνων, όπου τα δύο παιδιά περνούσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, σε ανύποπτη στιγμή τα δύο κοριτσάκια μίλησαν στη γιαγιά τους για «κάτι κακό» που φέρεται να τους έκανε ένα συγγενικό τους πρόσωπο που επίσης βρισκόταν για τις καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό. Σχεδόν πέντε χρόνια μετά και έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο και η εκδίκαση γίνεται στην Άρτα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωινά Νέα",την πρώτη ημέρα της εκδίκασης κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας οι μητέρες των δύο κοριτσιών, μεταφέροντας όσα τα παιδιά τους είπαν και ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του φερόμενου δράστη. Κατέθεσε επίσης και ο παιδοψυχίατρος κ. Τζιάκης, που εξέτασε τα δύο παιδιά, λίγες ημέρες μετά το καταγγελθέν περιστατικό.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, με τη μορφή του εξαναγκασμού σε ασέλγεια και την ανοχή ασελγών πράξεων, όπως επίσης την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, νεώτερου των 12 ετών, επίσης κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η ακροαματική διαδικασία διακόπηκε το μεσημέρι και θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες.

 http://epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης