Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Στην Α2 εθνική του βόλλευ η Αναγέννηση Άρτας


Μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί με κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του Αρτινού βόλλεϋ πέτυχε η Αναγέννηση επί του φιναλίστ ΑΓΣΙ μέσα στα Γιάννενα! Η ομάδα της Άρτας ήταν επιβλητική κερδίζοντας με 0-3 και 3-1 νίκες στο σύνολο! Με μόνο μία ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Γιάννη Μπασούκα ήταν όλη τη χρονιά το απόλυτο φαβορί και πανάξια κατακτά τον τίτλο.

Τα σετ: 17-25, 20-25, 19-25

ΑΓΣΙ (Θεοδωράκης): Κυπριανός Παν., Μητσιόπουλος, Γεωργάκης, Κυπριανός Πετ., Καρδάμης, Τάνας, Μυλωνάς(λ), Μάντζιος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Λεμονίδης-Μπασούκας): Μπασούκας, Λαγός, Χαττάρι, Τασηνίκος, Μανέτας, Τσουμάνης, Νταλίπης(λ), Λαϊνάς

Συγχαρητήρια του Δημάρχου

 Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ της Αναγέννησης Άρτας για την κατάκτηση του τίτλου στην Β’ Εθνική κατηγορία και την άνοδο για πρώτη φορά ομάδας από την Άρτα στην Α2 Εθνική Κατηγορία των Ανδρών.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Αναγέννησης για την προσπάθεια που κατέβαλε και για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, στην οποία είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία του Αρτινού αθλητισμού, που ανεβάζει το επίπεδο του αθλήματος στην πόλη και δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ως Δήμος θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια αυτή, η οποία θα προβάλλει τόσο τον Αρτινό αθλητισμό, όσο και την ίδια την Άρτα πανελλαδικά» αναφέρει ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου