Άρτα:Έκλεψαν τον απινιδωτή από την Κεντρική Πλατεία !!


Εξαθλίωση-αρπάζουν ό,τι νομίζουν πως έχει αξία

Δυσάρεστη έκπληξη δοκίμασαν τόσο οι αρχές όσο και οι πολίτες που βρέθηκαν νωρίς, προχθές το πρωί στην κεντρική πλατεία της Άρτας.



Ο χώρος που είχε κατασκευαστεί και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν τοποθετημένος φορητός απινιδωτής προκειμένου, αν ποτέ χρειασθεί, να σώσει τη ζωή οποιοδήποτε πολίτη αντιμετωπίσει πρόβλημα σ’ ένα τόσο πολυσύχναστο σημείο, ήταν σπασμένος και το μηχάνημα έλειπε...

Η κλοπή σημειώθηκε κατά πάσα πιθανότητα τις βραδινές ή τις πρώτες πρωινές ώρες και επί τόπου έσπευσε η Ασφάλεια Άρτας, διεξάγοντας τον σχετικό έλεγχο για τον εντοπισμό οποιουδήποτε στοιχείου μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη.

Επί τόπου στο σημείο έσπευσε από νωρίς το πρωί και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Βαρέλης, ο οποίος είχε αναλάβει από πλευράς Περιφέρειας Ηπείρου την υλοποίηση της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας, ώστε να αναζητούνται χορηγίες πολιτών ή επαγγελματιών ακόμη και φορέων για την εξασφάλιση αυτού του τύπου των μηχανημάτων προκειμένου να υπάρχει σχετική κάλυψη των Δήμων και άλλων χώρων μαζικής συνάθροισης, όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να κινδυνεύσει από αιφνίδια ανακοπή και να χρειαστεί ανάνηψη.

Έχοντας φτάσει μέχρι σήμερα στον συνολικό αριθμό των οχτώ αντίστοιχων μηχανημάτων νέας γενιάς φορητών απινιδωτών μέσω ευγενικών χορηγιών από επιχειρηματίες κατά κύριο λόγο του νομού Άρτας, ο κ. Βαρέλης δεν έκρυψε την λύπη του όσο και την απογοήτευσή του για αυτή την κλοπή.

Ήταν ο πρώτος που τοποθετήθηκε και αποτελούσε χορηγία του γνωστού Αρτινού επιχειρηματία κ. Κώστα Γκαρτζονίκα.

Να το επιστρέψουν 

Ο κ. Βαρέλης, στάθηκε στο γεγονός της αχρηστίας του απινιδωτή σε όποιον το αφαίρεσε, μεταφέροντας δημόσια προς τον υπεύθυνο την εξής έκκληση: «Εγώ πάντως παρακαλώ αυτόν ή αυτούς που το πήρανε να το ξανασκεφτούν. Και να τον επιστρέψουν τον φορητό απινιδωτή, χωρίς κάποια συνέπεια.

Ας το αφήσουν σε κάποιο σημείο, να το βρούμε. Ειδάλλως έχω να σας πω ότι οι αστυνομικοί της Άρτας και η Ασφάλεια έχουν ήδη κάνει πολύ καλή δουλειά και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να εντοπιστούν. Ας το ξανασκεφτούν».

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης